Pelsklædt Vegetar

Forholdsvis positiv blog med betragtninger over livets små paradokser, løse strøtanker og egne interesser. Feel free to comment :-)

Navn:
Sted: Aalborg, Jutland, Denmark

fredag, december 31, 2004

GODT NYTÅR


Jeg vil tillade mig at tage det som et godt tegn for året, der kommer, at faktisk alt, hvad jeg har givet mig i kast med i dag, er lykkedes temmelig godt.

Eftersom den her nytårsaften skulle foregå meget stille og roligt uden alkohol, har jeg mest været beskæftiget med mad.

Nogle har måske hørt rygter om den pornokylling, der lå og blottede sig i min fryser. Jeg kan hermed afsløre, at den ikke kun var fræk, den var også mør, og da den blev taget under kærlig behandling, blev den til rigtig gode tarteletter :)

Desserten var hjemmelavede æbleskiver – med og uden svesker – lavet i ny pande efter Gammel Bedstes opskift. Hvad kan så gå galt :-)

Fyrværkeriet tog vi til mellemmåltid allerede ved ottetiden, så vi kunne få glæde af det, inden Lærke blev alt for træt. Vi har heller ikke tid til at skyde vores eget fyrværkeri af nu kl. 12, for der hvor vi bor har vi udsigt over det meste af Århus, og det skal nydes i fulde drag.

Apropos det med at nyde, så gik min mors operation godt. De fik fjernet skidtet og med lidt kemoefterbehandling skulle alt blive godt igen. Lige en lille reminder om hvor vigtigt det er, så vidt muligt at følge sine egne lyster og dermed være glad – hver dag.

Katastrofen i Stillehavet kan jeg desværre ikke gøre meget ved. Jeg har meget svært ved at forholde mig til så store mængder af lidelser, der får en til at synes magtesløs. I stedet har jeg et SOS-barn. Det kan jeg varmt anbefale. Det er til at forholde sig til og så koster det det samme pr. måned som en omgang pizza. Det har man råd til – også selvom man er på SU :)

Og høflighed, det koster jo ikke noget og knus og venlig ord er for det meste også gratis.

Så derfor

STORT NYTÅRSKNUS og masser af gode ønsker for år 2005 til alle der kommer her forbi :-)



Google